Vestingdriehoek

Binnen en rondom de Vestingdriehoek strekt zich een landschap uit van rivieren en dijken met vestingsteden als Gorinchem en Woudrichem, fort Vuren, batterij onder Brakel, batterij onder Poederoijen, fort Giessen en als blikvanger Slot Loevestein in natuurgebied Munnikenland. Een prachtig decor voor deze nieuwste editie van de Waterlinie Wandeltocht. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden. Natuurlijk wordt er– samen met lokale partijen – op alle routes gezorgd voor leuke optredens en verschillende lekkernijen bij de forten en in de vestingsteden. Laat al je zintuigen meedoen! En ook niet onbelangrijk: je krijgt voldoende tijd om alles goed te bekijken en in je op te nemen. En aan het eind van de wandeltocht vieren we graag met alle deelnemers een feestje bij de finish. 

Kijk snel onderaan de pagina, want daar vind je de gedetailleerde routekaartjes!

Afstand

Voorinschrijven

Dagprijs

11 km

€ 15

€ 17,50

22 km

€ 19

€ 21,50

Inclusief:

  • Startbewijs (programmaboekje met stempelkaart)
  • Uitgebreide verzorging bij stempelposten
  • Lekkers voor onderweg
  • Optredens onderweg
  • Uitgepijlde routes
  • EHBO
  • Een mooi embleem als herinnering!

Let op: aan deze afstanden en bedragen zijn geen rechten te ontlenen. De bedragen in het inschrijfformulier zijn altijd de juiste bedragen, die gelden op dat moment.

Hoe krijg ik mijn startbewijs? Heb je je voor 20 juni ingeschreven? Dan krijg je je startbewijs thuisgestuurd. Als je na 20 juni inschrijft, haal je je startbewijs af bij de start.

Wanneer wordt mijn startbewijs opgestuurd? Het startbewijs wordt uiterlijk vrijdag 24 juni verstuurd en ligt uiterlijk 27 juni op de mat

Kan ik mijn inschrijving nog aanpassen Onderaan de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt ontvangen zit een link. Tot 20 juni kun je je persoonlijke gegevens aanpassen. De te lopen afstand kun je niet aanpassen. Wil je de afstand aanpassen? Stuur dan een mailtje naar info@waterliniewandeltocht.nl

Als ik mijn startbewijs niet heb ontvangen, wat doe ik dan? Heb je op 27 juni nog geen startbewijs ontvangen, Dan kun je je bij de informatiebalie melden op de start/finish locatie. We zorgen dat je dan een nieuw startbewijs krijgt.

Welke afstanden zijn er? Bij Waterlinie Wandeltocht Vestingdriehoek zijn 2 afstanden,
• Riveerroute van 11 km
• Munnikenland Route van 22 km

Wat zijn de starttijden? 11km Riveerroute > Start Gorinchem - Finish Woudrichem > 11.00-13.00
22km Munnikenland route > Start Gorinchem Finish Woudrichem > 09.00-11.00

Waar is de start? We starten bij De Caponnière Kanselpoortweg 1, 4201 HH Gorinchem

Waar is de finish? Op de Hoogstraat in Woudrichem

Op vertoon van je startbewijs kun je met de pont van Riveer gratis terug naar Gorinchem.


Is er EHBO? Bij de finishlocatie is het Rode Kruis aanwezig, en er is een mobiel Rode kruis team dat opgeroepen kan worden indien nodig, het telefoonnummer van het Rode kruis staat op de stempelkaart.

Hoe kom ik van de finish in Woudrichem weer terug naar Gorinchem?
Vanaf de Finish in Woudrichem is het 300 meter lopen naar de pont die je weer terugbrengt naar Gorinchem. Daar kun je te voet weer terug naar het station dat is ongeveer 15min wandelen.

Is er een pendeldienst?Er vaart elke 30 min een pont van Woudrichem naar Gorinchem. Kijk voor meer informatie op www.riveer.nl

Station Gorinchem
Stationsweg 3, 4205AA Gorinchem


Tot wanneer kan ik me inschrijven? De voorinschrijving sluit op maandag 20 juni om 12:00 uur schrijf je voor die tijd in en krijg je startbewijs thuisgestuurd. Daarna kan je je nog inschrijven tot 1 juli tegen een hoger tarief. Je startbewijs moet je dan afhalen bij de startlocatie.

Is er een daginschrijving? Ja, tenzij we zijn uitverkocht. Voor de inschrijving na 1 juli en op de dag zelf geldt een hoger tarief. Je kunt alleen met pin betalen.

Mag mijn hond mee wandelen? Nee, het is niet toegestaan om met je hond mee te wandelen. We wandelen op verschillende plekken door beschermd natuurgebied waar honden niet zijn toegestaan.

 

Routes

Zonder sterke partners geen Waterlinie Wandeltochten! We zijn blij dat we de volgende partijen als partner mogen beschouwen.