08 OKTOBER 2022

Utrecht

Op 8 oktober is het weer zo ver. Dan kun je meewandelen met de Waterlinie Wandeltocht Utrecht! 

De Waterlinie Wandeltocht start naast Stadion Galgenwaard het fort van de 21e eeuw, waar we een gezellig start en finishplein inrichten waar de wandelaars elkaar kunnen ontmoeten. Je kan kiezen uit 5 verschillende routes waarbij we voor iedere wandelaar een uitdaging bieden. De 10 km ideaal voor gezinnen en ouderen tot en met de 38km voor de getrainde wandelaar en de 14, 20 en 24km voor de middellange afstandswandelaar.

En ook met deze Waterlinie Wandeltocht kun je natuurlijk het Diabetes Fonds weer steunen!

Kijk snel onderaan de pagina, want daar vind je gedetailleerde kaartjes van alle routes rondom Utrecht!

Afstand

Voorinschrijven

Dagprijs

10 km

€ 15

€ 17,50

14 km

€ 17

€ 19,50

20 km

€ 19

€ 21,50

24 km

€ 21

€ 23,50

38 km

€ 23

€ 25,50

Let op: aan deze afstanden en bedragen zijn geen rechten te ontlenen. De bedragen in het inschrijfformulier zijn altijd de juiste bedragen, die gelden op dat moment.

Hier volgt steeds meer informatie naarmate de Waterlinie Wandeltocht dichterbij komt.

Vrijwilligers
De Waterlinie Wandeltocht is voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zij zorgen onder andere voor een goede doorstroming bij de start, een enthousiast onthaal bij de stempelposten en geven een mooie herinnering aan de deelnemers bij de finish.

Kun of wil je zelf niet deelnemen aan de Waterlinie Wandeltocht, maar wil je dit evenement wel van dichtbij meemaken en familie, vrienden en duizenden andere deelnemers aanmoedigen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Voor aanmelden of meer informatie kun je een mail sturen naar: info@waterliniewandeltocht.nl

 

Nieuws

Routes

Zonder sterke partners geen Waterlinie Wandeltochten! We zijn blij dat we de volgende partijen als partner mogen beschouwen.