08 OKTOBER 2022

Utrecht

Op 8 oktober liepen we de Waterlinie Wandeltocht Utrecht! Veel enthousiaste wandelaars vierden dit wandelfestival met ons mee!

De Waterlinie Wandeltocht startte naast Stadion Galgenwaard het fort van de 21e eeuw, waar we een gezellig start en finishplein ingericht hadden. Hier konden de wandelaars elkaar  ontmoeten.

De deelnemers hadden keuze uit 5 verschillende routes, waarbij we voor iedere wandelaar een uitdaging boden. De 10 km ideaal voor gezinnen en ouderen tot en met de 38km voor de getrainde wandelaar en de 14, 20 en 24km voor de middellange afstandswandelaar.

En ook met deze Waterlinie Wandeltocht konden deelnemers natuurlijk het Diabetes Fonds weer steunen! En dat was niet tegen dovemans oren gezegd! Er is veel geld opgehaald om meer onderzoek naar diabetes mogelijk te maken.

De 5 routes:

Landgoedroute (10km)

Bunkerroute (14km)

Zuidelijke Fortenroute (20 km)

Noordelijke Fortenroute (24 km)

Stellingroute (38 km)

Kijk snel onderaan de pagina, want daar vind je gedetailleerde kaartjes van alle routes van de Waterlinie Wandeltocht Utrecht!

 

Afstand

Voorinschrijven

Dagprijs

vanaf 27 september 2022

10 km

€ 15

€ 17,50

14 km

€ 17

€ 19,50

20 km

€ 19

€ 21,50

24 km

€ 21

€ 23,50

38 km

€ 23

€ 25,50

Inclusief:

  • Startbewijs (programmaboekje met stempelkaart)
  • Uitgebreide verzorging bij stempelposten
  • Lekkers voor onderweg
  • Optredens onderweg
  • Uitgepijlde routes
  • EHBO
  • Een mooi embleem als herinnering!

Let op: aan deze afstanden en bedragen zijn geen rechten te ontlenen. De bedragen in het inschrijfformulier zijn altijd de juiste bedragen, die gelden op dat moment.

Waar kan ik mij inschrijven?
Zodra de nieuwe data bekend zijn, laten we dat weten en delen we ook de inschrijflink!

Hoe krijg ik mijn startbewijs?
Je krijgt je startbewijs thuisgestuurd als je voor een vastgestelde datum  inschrijft. Schrijf je je later in, dan haal je je startbewijs af bij de start.

Kan ik mijn inschrijving nog aanpassen?
Onderaan de bevestigingsmail die je na inschrijving hebt ontvangen zit een link. Daarmee kun je je persoonlijke gegevens aanpassen. De te lopen afstand kun je niet zelf aanpassen. Wil je de afstand aanpassen? Stuur dan een mailtje naar info@waterliniewandeltocht.nl 

Is er een daginschrijving?
Ja, tenzij we zijn uitverkocht. Op de dag zelf geldt wel een iets hoger tarief. Zie het kopje "Prijzen". Je kunt alleen met pin betalen.

Waar is de start? En de finish?
De start en finish zijn bij Stadion Galgenwaard. 

Openbaar vervoer: er stoppen trams en bussen vlakbij het stadion. We adviseren je je reis naar het stadion te plannen met 9292ov.nl .

Met de auto? Rondom het stadion zijn diverse (betaalde) parkeerplaatsen (Qpark)  

Op de fiets kan natuurlijk ook. Mooie opwarmer voor het wandelen!

Mag mijn hond mee wandelen?
Nee, het is niet toegestaan om met je hond mee te wandelen. We wandelen op verschillende plekken door beschermd natuurgebied.

Als ik mijn startbewijs niet heb ontvangen wat doe ik dan? 
Heb je je startbewijs niet ontvangen voor de start? Dan kun je je bij de informatiebalie melden op de start/finish locatie. We zorgen dat je dan een nieuw startbewijs krijgt.

Is er EHBO?
Op de start/finish locatie is het Rode Kruis aanwezig. 

Faciliteiten start/finish
-Horeca
-Toiletten
-Entertainment
-Terras
-Organisatie

Vrijwilligers
De Waterlinie Wandeltocht is voor een groot deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Zij zorgen onder andere voor een goede doorstroming bij de start, een enthousiast onthaal bij de stempelposten en geven een mooie herinnering aan de deelnemers bij de finish.

Kun of wil je zelf niet deelnemen aan de Waterlinie Wandeltocht, maar wil je dit evenement wel van dichtbij meemaken en familie, vrienden en duizenden andere deelnemers aanmoedigen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Voor aanmelden of meer informatie kun je een mail sturen naar: info@waterliniewandeltocht.nl

Nieuws

Routes

Zonder sterke partners geen Waterlinie Wandeltochten! We zijn blij dat we de volgende partijen als partner mogen beschouwen.