Help! Locatie start- en finish niet hetzelfde!

Help! Ik start op 21 mei in Naarden en finish in Weesp! Of juist andersom! Hoe kom ik weer bij mijn fiets of auto? Hoe kom ik weer thuis? Deze vragen krijgen we regelmatig. We hebben er gelukkig goed over nagedacht. We leggen het uit.

Vestingroute van 31 km start en finisht in Weesp
Op 21 mei start en finisht de Vestingroute van 31 kilometer in Weesp, Bastion Nieuwe Achtkant aan de Ossenmarkt 30E. Kom je over de finish, dan stap je je fiets weer op, auto weer in of je loopt dezelfde route als in de ochtend weer terug naar het station.

Naardermeer- en Zuiderzeeroute: andere locatie start en finish
Anders is dat bij de Naadermeerroute van 13,5 kilometer en de Zuiderzeeroute van 17,5 kilometer.  Loop je een van deze routes, dan is dit goed om te weten.

17,5 km Zuiderzeeroute

Start Naarden

Finish Weesp         

13,5 km Naardermeerroute

Start Weesp

Finish Naarden

Wat zijn de adressen van die plekken?

Naarden

Nederlands Vestingmuseum Naarden

Westwalstraat 6 Naarden Vesting

Weesp

Bastion Nieuwe Achtkant

Ossenmarkt 30E Weesp

Hoe kom ik van de finish in Weesp terug in Naarden?
Vanaf de Finish in Weesp is het 800 meter lopen naar het station. Vanaf daar kun je met de trein terug naar Naarden of direct door naar huis.

Hoe kom ik van de finish in Naarden terug naar Weesp? Vanaf het Vestingmuseum wandel je naar de pendelbus die net buiten de vesting vertrekt. Deze brengt je naar station Naarden. Vanaf daar kun je met de trein naar Weesp of direct naar huis.  

 Er rijdt een pendelbus tussen NS station Naarden- Bussum en Naarden vesting tussen 9:00-17:00 uur.

Faciliteiten start/finish
Bij de start en finish is er horeca om iets lekkers te eten of te drinken. Je kunt ook even zitten. Er zijn toiletten, zodat je voor of na het lopen even kunt gaan. Overigens vind je ook toiletten onderweg, bij de stempelposten. Je hoort muziek, kunt kijken naar optreden of er is ander vertier. Daarover vertellen we binnenkort meer. 

Bij de start- en finish kun je ook even langs bij de organisatie voor vragen. Of gewoon even een praatje natuurlijk!